Bejelentés


Vásárolj gazdaságosan Sikeresebben is lehet vásárolni

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Gazdagodj meg a költekezéseidből!
Megismertem egy céget, amely a havi kiadásainkat vissza tudja fizetni a számunkra!

Gondolom, téged is érdekel hogyan?

A ScienNet® Nemzetközi Törzsvásárló Közösség melyet be szeretnék mutatni neked, napjainkban már több mint 100.000 tagból áll, és több mint. 8 000 különböző élelmiszerüzletben, áruházláncban, szolgáltatóknál vásárolhatnak kedvezményesen, jelentős összegeket megspórolva vásárlásaikon.

Különleges szolgáltatások, különleges Termékpartnerektől:

az élelmiszervásárlás, mobilszolgáltatás, internet-szolgáltatás, területén, akik Önre várnak, garantált kedvezményekkel. Valamint a közeljövőben egy zsebbevágó kérdés is megoldására is számíthat rendszerünkben, hiszen egy gázszolgáltató vállalat csatlakozása várható, 8+1% kedvezménnyel, országosan.

A rendszer teljesen ingyenes, kötelezettségek nélküli a regisztráció és kitűnő szolgáltatásokkal áll a törzsvásárlók rendelkezésére. Vállalkozói rizikó nincs.

A termékpartnerek listáját megtalálod az interneten: www.sciennet.com

Ha a termékpartnereknél vásárolsz, akkor kifizeted a termék vételárát 100% -ban, mint eddig. A termékpartner átutalja a ScienNet®-nek az előre megállapodott jutalékot pl.: 10% -ot.

A ScienNet® azonnal visszautalja a vásárlási érték 1% -át a bankszámládra,1,5% -át

az ajánlóknak osztja szét, 1% -ot tart meg magának kezelési költségként.

A maradék 6,5% a virtuális árengedmény számládra kerül, amelyet bármikor megnézhetsz a saját Web-irodádban. Ha a számla egyenlege eléri a 10.000 Ft –ot, akkor kapsz egy JOG –ot a ScienNet®-től. A JOG feljogosít további pénzek megszerzésére.

Ha Te is, a saját kódoddal belépteted az ismerősödet, akkor az ő vásárlása után megkapod a 0,5% -ot. Ha ő is belépteti az ismerősét, akkor utána is, sőt, ha ezt 30 napon belül megteszi, akkor 30 napig még az ő ismerőse után is 0,5% -ot keresel!

Ők ugyanúgy visszakapják az 1% -ot és ugyanúgy lesz egy árengedmény számlájuk,

amely, ha eléri a 10.000 Ft –ot, akkor ugyanúgy JOG –okat kapnak, mint ahogy te.

Az ő JOG –aik a te JOG –odhoz kapcsolódnak. Ha te és az ismerőseid összegyűjtötök összesen 60 db JOG –ot, akkor a ScienNet®-től kapsz 131.600 Ft –ot.

JOG –ot nem csak vásárlással szerezhetsz, hanem vásárlási utalvány foglalózással is. Egy utalvány foglalója 10.000 Ft, amelyet át kell utalnod a ScienNet bankszámlájára. Ha ezt megtetted, akkor a ScienNet® jóváír egy JOG –ot a számodra, amely után ugyanúgy lehetnek az ismerőseid JOG –ai és ugyanúgy megkapod utána a 131.600 Ft –ot.

Érdemes több vásárlási utalványt is foglalóznod, mert mindegyik után kapsz egy JOG –ot és mindegyik JOG után ha van 60db JOG, akkor megkapod a 131.600 Ft – ot.

Ajánlhatsz termékpartnereket is, mert ők ugyanúgy lehetnek egyben törzsvásárlók is és beléptethetik a már meglévő vásárlóikat, akik után megkeresik az egyéb helyen elköltött összegeik 0,5% -át és ráadásul a JOG –aikból is pénzt keresnek. Így, neked sokkal gyorsabban fog növekedni a törzsvásárlói köröd. A pontosabb részleteket megtalálod az interneten a www.sciennet.com

weboldalon, feltétlenül nézd át!

Itt tudsz ingyenesen regisztrálni ez után törzsvásárlója leszel a ScienNet®-nek:

Regisztrálok

Tudj meg több részletet, és iratkozz fel a levelező listámra. A feliratkozásod nem kötelez semmire sem.

Feliratkozom!

További szép napot kívánok, várom válaszod, jelentkezésed!

Üdvözlettel: Fekete Csaba

Elérhetőségeim:

Web: Otthoni munka + Vásároljunk olcsón

Blog: Sciennet by csafe

Forum: Pénz ingyen

Email: sciennetcsafe@gmail.com

Skype: csafe67

Üzenetküldés
Ha további részletekre vagy kíváncsi, akkor küldj egy üzenetet.

E-mail címed:
Szöveg:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!